Saturday, August 14, 2010

saturday morning awaken!

my saturday morning project.
feel so satisfied that finally i fix the 'C' to 'O'. I've got the block since Jan, but only today i feel like i hv to do sthing on it. i changed the original cover with my beautiful cotton fabric that i've got from Albert Cuyp Market in Amsterdam. everytime my eyes stop on the wall.
I'll smile. i made it!ok,why dont you start do something that will make you smile now?

10 comments:

jee yunus said...

Ya Allah..sgt cntik..kenape jee tak kreatif mcm akak...

CIKAIDA said...

tq jee.kreatif tu subjective.setiap org mesti ada,cuma caranya berbeza.

free2,cubala sesuatu yg awk rasa kreatif.

saya_arief said...

cantiiikkk..
like2...

CIKAIDA said...

thx arief.

wahidakhairy said...

aida..gojes..haha....i mintak permission nak tiru if i have spare time one day...hehe..boleh??

CIKAIDA said...

wahida>aida suka kalau apa yg aida share readers suka.

lagi2 kalau u nk try.lagi suka.nanti,kalau dah siap,jgn lupa upload pic (^^)

minamisensei said...

sangat cantik menarikk dan debomm itu fabric okey...LOVE...yes ilove with it..uhhuhuhu...

nikzairfan said...

serius cantik sangat nak mintak permition ngan aida jugak lah nak buat untuk bilik anak...mesti cantik ni...aida buat no block tu dgn apa yer?

♥ meninheira ♥ said...

I really love the letters!! :)

CIKAIDA said...

mizam>i knew u'll love it!

nik>eh boleh,silala buat.mesti ur princess suka.anyway,blok tu aida beli siap.cuma tukar fabric dia.kalau nak buat boleh jgk.kena guna kertas tebal. but might takes time.