Tuesday, April 7, 2009

encikadi on flight to?? Ireland??

dublin here i come..

he2.. berangan la encikadi ek.. mane ade ke dublin.. belum smpi masa lagi..viva dulu ek (ari kamis ni>>gudlak to me)..

encikadi: aah, betul tu..viva dulu kamis ni, baru leh beli tiket ke dublin..sabar2


actually ni trip ke JB je.. UIAM support encikadi for work.. ahak2.. layan je la gmbr2 nih..

nak g mane ni?? dublin ke johor?? hum..johor la dulu.. maybe boleh ke dublin dari sane.. ade ke??ahak2

posing masa turun eskalator..nmpak tak encikadi simpan jambang.. utk pengetahuan, tu permintaan cikaida..jgn xkenal plak nnt ek..


inila tiket yg membataskan aku utk pergi ke dublin.. kene g JB je.

gmbr cockpit.. ade paper lg.. pilot ni bc paper masa memandu ke ape..


smpi ke airport johor..



begini la keadaannye die booth UIAM.. promotion jom masuk U!

muka mcm banduan je..sorok2 muka ni.. ni encikadi's besfren.. utk pengetahuan, yg pki cap ni la match maker encikadi n cikaida.. bukak rahsia ni.. he2.. tu j info yg boleh share..

menung jauh masa tgu flight balik JB-KUL

boeing 737.. kapal yang boleh terbang...

da...

1 comment:

cikaida said...

dear..
sabar tau..oh no!!
3 weeks more..alhamdulillah, Tuhan kuatkan hati kita dlm kejauhan ini..

asik koya je..
hihihi..

good luck 4 ur viva..
hope leh o9 a nite b4 ur big day!
im sure u"ll do the best..

sayang.awak.