Monday, April 27, 2009

Sesi Mengandam Rumah

Ahad terakhir sebagai isteri yg single..
i buat sesi mengandam rumah..main2 kertas..gunting2..tampal2..panjat2..
dan inila hasilnya..harusla kemas umah..
putera raja i nak dtg lagi 4 hari yeeey!!!

gantong curtain dapo..nampak x pengepit kain..like this idea?
menambah ribon polkadot di pasu yg mmg comel..


bg lampu pakai ribon gak.."i tau dd dudu suka ribon"


hubby kata "sila bt label utk setiap room"
so ini utk toilet..
comel..


my favourite...
super comel..
for our bed room..

kemasan terakhir..
hiks..
ps/dear abg, hope you like this!

7 comments:

dd dudu said...

so suweettttt ribon ituuuu (^__________^) senyum sampai telinga hik

cikaida, comel giler gambar shower tu ha ha ha ha tersengih sorang2 dd tgk =P

pestisid said...

oh puan.
ko ni kan bab2 gunting2 ni tak abis2 lagi la smpai ke jadi bini org.
eh ingat x kite penah buat kad hari guru yg besar dulu bagi cikgu. i ade snap2 gambar tau. kite buat skali ngan iznee..

pastu lagi satu kite hias2 study room spray2 n cat2 board blakang buat mural sama mcm cover album cris dayanti ke kumpulan indon mana tah. heheeee..best la. cantek pulak tu. hurm :) :)

i ade simpan lagi tau salah satu kad u buat, konon2 book mark la kan, gamba ikan. heheee.

cikaida said...

>dd dudu
ayoyo..smpai tinge dd senyom...dasat2..

tu baru tag dia..blom masok dlm tndas,lg comel..hihi

>pestisid
oh,sudah pastilah.dah namanya hobi mesti smpai ke tua kot i cenggini dan akan diwarisi kpd anak cucu nati.hihi..

aduyai..pastila ingat suma knangan bessh kita kat school dulu..
aah..tekenang2 lg time kita sakan spray wall class 5khadijah..pastu tepek2 kapas kan?buat awan rasanya..masa tu dpt ilham cover album melly goeslow kot..

serious, ko simpan lg kad yg aku bg..maseh lisa!syg ko sgt..nati ko nak kawin..aku akan gagahkan diri bt kad ucapan utk ko okess..

syg ko lah!

pestisid said...

yea, ko kene buat kad dengan penuh kegagahan tau untuk majlis perkahwinan saye yang x tau lagi bile.


oh aku terlupe la pasal 5k punye board. kale pink ade awan2 comelll. best la dpt tau mase form 4 dpt sekelas ngan aida, pasal i tak ngam tau ngan budak2 kelas lama. then konpem kelas kite cantek psl ade aida.

yang aku cite tu pasal board study room block B tu. kite jugak yg buat kannnn???


syg ko jugak!

dd dudu said...

aida, nak tinguk toilet gakkk ;p

:. aYu .: said...

seronok nye..hehe
hihi..
sweet..

**salam ziarah...

doyah said...

nak pijam tuilet buleyh tak?!hihihkkk..